Vilken smartphone bör du köpa 2020?

Det kan kännas överväldigande att köpa smartphones i dagsläget, det finns så många olika typer av smartphones, så många olika företag till och med olika operativsystem. 

De bästa Android-telefonerna konkurrerar med smalare ramar och introducerar häpnadsväckande design. Med fler fantastiska Android-smartphones som kommer ut, är det svårt att välja den bästa som passar dina behov. Därför tänker jag ge mina åsikter av de olika smartphones som finns ute just nu. 

För närvarande håller Samsung fortfarande starkt tack vare sin talang för blandningsfunktioner, höga specifikationer och spännande design tillsammans med några fantastiska kameror i sin regerande S10-linje. Men med tanke på de framsteg som kommer från konkurrerande Google Pixel-telefoner, liksom Huawis toppklass-specifikationer som smuttar på Samsungs häl, kommer valet av bästa Android-smartphones fortsätta att bli mer allt mer komplicerat. OnePlus 7 Pro är en billigare utmanare med väldigt bra funktioner och kvalité för priset, men det är svårt att argumentera mot mångsidigheten i Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Om du handlar efter en ny Android-smarttelefon rekommenderar jag dig att kolla in dessa telefoner som jag nämnde ovan, dessa täcker marknaden ganska bra, från en dyr men väldigt premium mobil (Samsung Galaxy Note 10 Plus, till något i mitten som är enkel men kraftfull (pixel-telefonerna) och tillslut ett budget alternativ som är väldigt prisvärt (OnePlus 7 Pro). 

Några fler mobiler som är värda att nämna är:

LG G8 ThinQ

Samsung Galaxy S10e

Razer Phone 2

Sony Xperia 1

Skulle däremot inte rekommendera Iphone serien för tillfället, det finns helt enkelt för många android mobiler som erbjuder bättre och mer för en bråkdel av priset. Hoppas att denna text hjälpte dig att hitta den perfekta mobilen för dig och att du känner dig nöjd med till val.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *